Hae
Tehtävänimikkeenä Laura

Permanentti pitkään tukkaan!

 

Permanentti pitkään tukkaan, uhka vai mahdollisuus! NO MAHDOLLISUUS! Tästä tuli täydellinen.Kestosta en osaa sanoa, raportoin siitä sitten myöhemmin. Mutta ai että, rakastan tätä. Tästä tuli juuri sellainen kuin haaveilin.

 

Hiusta kevenniit tosi hurjasti ennen permanentin laittoa jotta kihara jaksaisi pysyä. Permanentti pitkään tukkaan oli minulle ihan uusi tuttavuus, mutta kun idean saan niin se pitää toteuttaa. Permanentti itsessään tuo mielikuvan mummopermiksestä, mutta tämähän on ihan sairaan kiva kesätukka. Vaikka itse sanonkin. Kaikki kunnia toki ihanalle ja taitavalle tekijälle tietenkin!

 

Minulla ei oikeastaan ole mitään sen suurempaa kirjoitettavaa aiheesta vielä. Istuin tuoliin, nautin ja melkein neljä tuntia myöhemmin tässä sitä ollaan. Kerron sitten. kun tiedän paremmin miten permanentti pitkässä tukassa pysyy ja kuinka paljon todellisuudessa hius kärsi ja niin edelleen. Minullahan on melkein kokonaan nyt oma väri alla latvoja lukuunottamatta, iso osa kuivuneesta ja vaalenetusta latvasta leikattiin pois juurikin siitä syystä, että hius rasittuu permanentista aika paljon.

 

Permanentin tuoksu toi mieleeni edesmenneen mummini. Vaikka vuosia on kulunut niin ihan samalta se aine tuoksui kuin silloin, kun mummini oli kotiparturi ja teki permanentteja kotona. Voi mummi rakas!

 

Nyt on kesätukka valmis. Sitten vaan korona veks ja kesätapahtumat tulille, hah.


9 kommenttia

 1. Elisabethi kirjoitti:

  Heippa, hyvännäköinen permis ? Mullakin joskus ollut kun kyllästyin suoraan tukkaan. Mukavaa alkavaa kevättä! ?

  Pienten matkassa
  http://www.perheenarki.fi

 2. Pia Kauhanen kirjoitti:

  Ja takaisin 80-luku?

 3. Tiina kirjoitti:

  Oon pohtinut jo jonkin aikaa että olisko permis kiva… sama huoli ollut mullakin, että onks sitten joku ”mummo-tukka”…

  Tosi kivannäköinen? mä seurailen sun ”tilannetta”, josko vaikka kesällä saisin aikaiseksi itsekin raahautua kampaajalle(edellisestä kerrasta jo 1, 5v?)

  • lauratehtavanimikkeena kirjoitti:

   Edelleen love it! Toki vaatii laittamista ja hoitoa, mutta lupaan raportoida parin kuukauden päästä miltä pörrö näyttää ja tuntuu ! 😀

 4. Salla Tyynelä kirjoitti:

  Toivottavasti lehmän lipasu hiukset poistuu katukuvasta. Tarpeeksi montavuotta jo ollu. Eläköön kiharat.

 5. Suvi kirjoitti:

  Hei paljonko sun permis maksoi? Mulla ei oo mitään käsitystä hinnoista.?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *