Hae
Tehtävänimikkeenä Laura

Asennot valokuvissa tekee ihmeitä

Asennot valokuvissa tekee ihmeitä. Jos et jaksa lukea niin katso edes postauksen kuvat.

Se mitä netissä näkee, on feikkiä. Kuinka moni voi nostaa kätensä pystyyn sen merkiksi, että on joskus kadehtinut tai vertiallut itseään johonkin somessa nähtyyn henkilöön tai asiaan? HEP käsi nousee ainakin täällä. Ja se tavallaan on ihan tosi hupsua, koska somessa kuitenkin on feikkiä.

 

Minä puhun rehellisemmän, avoimemman ja monipuolisemman somen puolesta. Näytän itse sitä rosoista arjen pintaa, suonikohjuja ja huonosti nukuttuja öitä paljon Instagramissani. Mutta silti, sekin on oikeasti ihan feikkiä. Minäkin päätän tietysti aina mitä sinne sosiaaliseen mediaan laitan. Asennot, kuvakulmat ja ihan vain poista nappula kuvarullassa tekee ihmeitä kaikkien meidän tileille.

 

Haluan siis tällä kuvaparilla muistuttaa, että älä koskaan vertaile itseäsi siihen mitä somessa näet. Älä vertaa kotisi siisteyttä, ihosi kiinteyttä tai hiustesi tyyliä kehenkään muuhun. Koska kaikki siellä on feikkiä. Harkittuja julkaisuja, jopa ne arkisen realistiset. Ei kukaan meistä sinne someen kaikkea suolla – luojan kiitos – eikä pidäkään, mutta ei oteta siis paineita. Valokuva on aina valokuva, ei todellisuus.

 

Inspiroidutaan, saadaan motivaatiota, hyviä ideoita ja iloa sosiaalisesta mediasta paineiden ja vertailun sijaan. Ja jos joskus tuntuu, että kaikilla muilla on enemmän ja paremmin, niin laske puhelin pois kädestä. Helppoa eikö? Ei todellakaan. Siksi on hyvä muistaa, että kaikki on feikkiä. Varsinkin valokuvat.

 

Kuvien ottamisen välillä on ehkä 30 sekuntia. Asento ja kuvakulma tekee ihmeitä eikö?

Ja muista, että sinä olet ihana juuri noin.

 

4 kommenttia

 1. Memmu kirjoitti:

  Heeeii! Mistä on nuo housut, aivan ihanat! Mulla oli joskus H&M samantyyliset, mutta pirut kutistuivat pesukoneessa lahkeista.

  • lauratehtavanimikkeena kirjoitti:

   Hei nää taitaa olla just samaiset housut KOSKA on mun second hand löytö ja lahkeista nilkkapituiset :DDD

 2. Heidi kirjoitti:

  Kiitos jälleen, ihana Laura ❤️. Mulla on kamala ikäkriisi, johon liittyy suorastaan lannistava hysteria omasta, neljä raskautta kokeneesta kropasta. Sä aina helpotat mun tuskaa olemalla kannustava ja ihana oma itsesi.

  • lauratehtavanimikkeena kirjoitti:

   Ihana kommentti eli kiitos itsellesi kun olet siellä<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *