Hae
Tehtävänimikkeenä Laura

Vartti mun ajatuksia ja kuulumisia

Silmät tuntuvat hiekkapaperilta, kun ne aamulla avaa. Leikkauksesta on reilu kaksi viikkoa ja silmätippoja käytän kerran kaksi päivässä enää. Pari kertaa kun aamulla haukottelee, niin kyyneleet korjaa tilanteen.

 

Tänään on keskiviikko. Mies oli laittanut valokuvan lämpömittarista; +14 ja kello on seitsemän ! IHANAA! Joko se kesä sieltä tulee?

 

Meillä on tänään metsäretkipäivä. Mennään oravaretkelle orava käsinuken kanssa. Olen nyt jotenkin niin työn imussa, että työ sujuu ja tuntuu super hyvältä. Iltapäivällä on yksi vasu keskustelu.

Avoimesta yliopistostakin tuli se sähköposti viime viikolla, että kasvatustieteiden perusteet alkaa syksyllä. Jokohan kurssit näkyvät netissä ja niihin voisi ilmoittautua?

 

Tänään syödään jauhelihakastiketta. Jos sitten kävisi rullaluistelemassa. Lapset voi pyöräillä. Mukavan tasainen tuo 6 kilometrin lenkki tässä vieressä. Enhän osaa jarruttaa meinaan, mutta pyllyllähän se viimeistään pysähtyy? Eilinen jalkatreeni salilla tuntuu joten tänään vähän iisimpi päivä. Tunnen sen hyvän kivun, vaikka istun vielä sängyssä.

 

Tänään on muuten tiistai. Huomenna keskiviikko. Meinasikin pakata yhden päivän liian aikaisin retkieväät omalle lapselle.

Onko tänään yhtään somekamppista? Ei ole! Hyvä juttu, somehommia on nyt ollut aika paljon ja illat ovat menneet niiden kimpussa. Toki tänään on kyllä pakko vastata kommentteihin, ne vähän laahaa perässä nyt kiireen takia. Kyllä varmaan kaikki ymmärtää, kolme lasta ja kaksi työtä joista tämä ei ole se ensimmäinen.

 

Ferritiini ja D-vitamiini on verikokeiden mukaan huonot minulla. Parissa kuukaudessa ferriitini ei ole noussut juuri ollenkaan. D vitamiini on laskenut kuin lehmän häntä talven aikana, vaikka olen syönyt lisää koko talven. Ihme juttu. Täytyy nostaa rauta-annosta ja vaihtaa D-vitamiinimerkkiä.

 

Kylvölaatikot ovat vielä tyhjiä. Ensi viikonloppuna voisi pitää istutustalkoot lasten kanssa. Tai sitten torstaina, kun on vapaa. Ehkä laitamme tänä vuonna pelkkää porkkanaa, kun lapset niitä eniten tykkäsi maasta napsia? Ja ne on vaikea saada kuolemaan, hah.

 

Nyt menen keittämään kahvia. Äkkiä se vartti meni. Ihanaa melkein keskiviikkoa, mutta kuitenkin vielä tiistaita.

 

2 kommenttia

  1. ❤️ kirjoitti:

    Kuinka isolla annoksella olet syönyt rautaa ja eteenkin tuota D-vitamiinia?

    • lauratehtavanimikkeena kirjoitti:

      Muutaman päivän Taukoja lukuunottamatta rautaa menee 100mg joka ilta ja D-vitamiini 50mg ympäri vuoden!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *