Hae
Tehtävänimikkeenä Laura

On aika tullut lopettaa blogi

Vähän haikein mielin tätä kirjoitan ja sitten taas en ollenkaan. On siis varmasti oikea päätös lopettaa blogi juuri nyt, kun olen asiasta oikeastaan vain innoissani.

 

Tai juuri nyt ja juuri nyt. Tänään irtisanoin sopimukseni, mutta muutaman kuukauden päästä blogi sulkee lopullisesti ovensa. En lupaa, että postaustahti jatkuu loppuun asti monta kertaa viikossa tahdissa, mutta kyllä vielä postauksia on luvassa joka viikko. Muistellaan blogi taivalta ja kerrotaan vielä ihan niitä viimeisiä kuulumisia.

 

Blogi on ollut osa elämääni jo yli kahdeksan vuotta. Se on pitkä aika se.

 

Päätökset sulkemisen takana ovat ne inhimilliset; aika ei vain riitä. Varsinkaan sitten, kun syksyllä alkaa opiskelu. Pakko myöntää myös, että kiinnostuskin blogia kohtaan on lopahtanut. Käytän nykyään niin paljon Instagramia joten se on vienyt kaiken intoni ja aikani sometöiden osalta. Se on myös se intohimoni tällä hetkellä. Tunnen sitä kohtaan sitä paloa jota tunsin ennen blogia kohtaan.

 

En sano etteikö enää koskaan. Itseasiassa olen alkanut haaveilemaan, että vielä jonain päivänä perustan blogin joka käsittelee varhaiskasvatusta ja lasten kanssa touhuamista. Sen aika ei kuitenkaan ole opiskeluiden ohella vielä vuosiin – ellen sitten saa muutamaa työkaveria innostuettua mukaan, vink vink. Nyt on aika tehdä täysillä Instagramia ja keskittyä perheeseen. Vähentää älylaitteiden käyttöä ja nauttia oikeasta elämästä. Blogin ylläpitäminen vie oikeasti aika valtavasti aikaa.

 

Lopettaminen on pyörinyt pitkään päässäni. Jo ainakin vuoden. Nyt tein sen viimeisen päätöksen ja heinäkuussa Tehtävänimikkeenä Laura blogi hiljenee. Kahdeksan vuoden jälkeen. Onhan se vähän haikeaa.

 

Ja samalla niin sairaan helpottavaa. Ja en minä somesta mihinkään katoa, kannattaa ottaa instagram seurantaan niin siellä nähdään aktiivisesti joka ainut päivä! Palataan vielä myöhemmin tähän päätökseen muistojen kera. Vielä on pari kuukautta aikaa!

 

10 kommenttia

 1. Ninni kirjoitti:

  ❤️❤️❤️ yhyyyy!!

 2. Sjl kirjoitti:

  Voihan! Ymmärrän päätöksesi lopettaa, blogiasi on vaan ollut niin ihana seurata, koska se on ollut jotenkin niin aito ja elämänmakuinen. Ikävä tulee blogiasi. Onneksi tosiaan kuitenkin on instgram.

  • lauratehtavanimikkeena kirjoitti:

   Ihanasti sanottu, kiitos. Ja kiitos kun olet ollut siellä <3

 3. pm kirjoitti:

  Voi ei. Ikävä tulee! <3

 4. Anne kirjoitti:

  Eikää, oot ollu ihan paras bloggaaja …

 5. ❤️ kirjoitti:

  Kiitos, on ollut kiva seurata matkassa melkein sieltä alusta alkaen. Silloin, kun kaikki muumi-tavara oli in ja leopardikuvio ihan must ?.

  Tämä on ollut myös niitä harvoja blogeja, joissa kommenttikenttä on pysynyt auki ja mukavasti Viorovaikutuksellisena. Monissa blogeissa kun se on suljettu tai rajattu ja kuihtunut itsekseen. Silloin teksteistäkin jää, jos ei nyt puolet, niin ainakin osa syvyydestä pois.

  Hyvää matkaa teidän perheelle jatkossakin!

  • lauratehtavanimikkeena kirjoitti:

   Voih, ihanaa kun olet pysynyt matkassa näin pitkään <3 kiitos kauniista sanoistasi ja ihanaa jatkoa myös sinne!<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *